Noutăți

Alconor Company - la 20 de ani de activitate

Anul acesta, Alconor Company S.R.L, societate cu capital integral românesc, cu sediul în Carei, aniversează 20 de ani de activitate în producţia de ape, băuturi răcoritoare şi energizante. Pe parcursul celor 20 de ani, Alconor Company s-a dezvoltat prin investiţii de peste 25 de milioane de euro alocate către tehnologii de ultimă generaţie, hale de producţie şi depozitare, mijloace de transport şi soluţii software, reuşind să răspundă de fiecare dată noilor provocărilor din piață.

În anul 2014, Alconor Company s-a extins printr-o nouă platformă de producţie şi depozitare, situată în Bucureşti unde este implementat de asemenea un proces de producţie automatizat, aflat în conformitate cu standardele şi cerinţele internaţionale.

Pe lângă fabricarea produselor proprii, Alconor Company îmbuteliază mărci private pentru cei mai mari retaileri din piaţa românească. Totodată împreună cu Beverage Drink SRL, firma din grup specializată în distribuție, oferă servicii complete unui portofoliu valoros de clienți şi acoperă perfect 99% din teritoriul României printr-o capacitate de încărcare zilnică de 1000 de tone, 5 centre de distribuției cu o suprafață de depozitare totală de 10.000 mp.

Tot anul acesta, Alconor Company a ocupat un merituos loc 3 la nivel naţional, secţiunea Industrie pentru rezultatele economice obţinute, premiu oferit de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

„Mulțumim tuturor colegilor noștri care s-au alăturat de-a lungul timpului marii familii Alconor Company și care au contribuit enorm la această istorie de succes de două decenii. Mulțumim și partenerilor noștri pentru implicare și pentru susținerea acordată în acești ani. O companie scrie istorie doar atunci când are alături oameni de valoare și când reușește să formeze cu aceștia o echipă”, a declarat Norbert Varga, Director Alconor Company.

Locul: 3, GALA TOPUL NAŢIONAL AL FIRMELOR

Domeniul: INDUSTRIE

Grupa: Producţia de băuturi răcoritoare nealcoolice; producţia de ape minerale şi alte ape îmbuteliate

Categoria: Întreprinderi Mari

ANPC Platforma SOL SAL