Noutați

APUSEANA – Savurează noua imagine 

                         a unui gust consacrat

 
            

 

        Sub sloganul „Alături de tine pentru o hidratare pură”, brandul Apuseana își relansează imaginea pe piață pentru toate categoriile de apă produse: carbogazoasă și necarbogazoasă, în pet-uri de 2L, 0,5L și, respectiv, 6L. În timpul celor 15 ani de îmbuteliere, apa Apuseana a trecut prin câteva schimbări majore de imagine, păstrându-și în schimb gustul și calitatea deja consacrate în rândul consumatorilor. Datorită dinamicii pieței, s-a simțit nevoia unui facelift care să reancoreze imaginea Apuseana în standardele estetice actuale, crescând alături de consumatorii săi fideli și dorind să se împrietenească și cu cei mai tineri. Noul ambalaj Apuseana se bazează pe un concept de ultimă oră, înlocuind eticheta de hârtie cu un material de clasă superioară de ambalare, susținând rangul de high class al apei Apuseana. Ca simbol al vieții și al purității, precum și al schimbării, apa este nelipsită de pe noile etichete.

  Comercializată începând cu anul 2003, Apuseana a fost încă de la început îmbuteliată cu ajutorul celor mai înalte standarde tehnologice și verificată în permanență de laboratoare performante pentru a îndeplini cele mai pretențioase așteptări ale consumatorilor și pentru a-și respecta promisiunea față de aceștia - de a le oferi o apă cu adevărat pură.

 Brandul Apuseana aparține companiei Alconor Company, înființată în anul 1999, care activează în zona producției și îmbutelierii apei, a băuturilor răcoritoare și a băuturilor energizante, prin tehnologie de ultimă generație și producție la cele mai înalte standarde certificate.  

 

ANPC Platforma SOL SAL