Despre noi

ALCONOR COMPANY a fost înființată în anul 1999 având ca obiect principal de activitate producţia  de  băuturi  răcoritoare   și  alte băuturi nealcoolice.

Platforma centrală este situată în partea de nord - vest a ţării, în localitatea  Carei, județul Satu Mare. Începand cu cel de-al 15 an de activitate, compania noastră a inaugurat o nouă platformă situată în localitatea Voluntari- București.

De-a lungul anilor, și gama noastră de produse a cunoscut o adevărată transformare. Dacă la început îmbuteliam doar băutură răcoritoare  carbogazoasă, în ambalaj pet, în prezent, datorită tehnologiilor moderne pe care le aplicăm în fluxul de producție, deținem posibilități multiple- ambalaje pet la doză sau diverse volume.

Structura companiei noastre, flexibilitatea și diversificarea produselor și serviciilor pe care ți le putem oferi permit adaptarea continuă la schimbările și cererile pieței, menținându-se în permanență la cele mai înalte standarde.

Dintre produsele îmbuteliate, unele sunt mărci înregistrate, create și dezvoltate pe parcursul anilor de activitate, altele sunt mărci private ale partenerilor interni și internaționali.

Totodată, am dobândit o poziție incontestabilă în domeniul producției de băuturi răcoritoare, domeniu care presupune servicii speciale la standarde înalte, precum și precizie privind controlul absolut și constant asupra calității produselor.

        
     
ANPC Platforma SOL SAL