Noutăți

Noul Dino Bambino în ambalaj mai atractiv şi cu sortimente noi!

Noul Dino Bambino, băutură răcoritoare plată pentru copii, beneficiază acum de un format deosebit, cu un design atractiv, colorat și jucăuş.

Astfel, produsele Dino Bambino sunt de acum mai ușor de identificat și diferențiat la raft în magazinele din toată ţara. Am ales cele mai bune combinaţii de fructe pe care le-am aşezat în 3 sortimente la 0.33L cu gust delicios de morcovi-căpşuni, piersici şi fructe roşii.

În această ediție, etichetele au un verso educativ și atractiv - șabloane origami despre fascinanta lume a dinozaurilor.

Dino Bambino plus la 0.5L cu capac ușor de utilizat se prezintă în două sortimente de ape aromatizate cu piersici, lămâie-pepene şi un sortiment exotic, cu vitamine.

Toată gama a fost creată în funcție de preferințele de top ale copiilor și este promovată prin materiale inedite de marketing. Campania de promovare include de asemenea și standuri de produs cu Dino la scară umană și chip personalizabil unde toți copiii din magazine își pot face poze "în pielea" personajului îndrăgit.

ANPC Platforma SOL SAL